Team

Wethouder

Roel Beems lijsttrekker nummer 1 Lokaal Vitaal

Roel Beems

Kortgeleden zij GDB en CKenG samengegaan tot Lokaal Vitaal. Eén grote, sterke partij die opkomt voor de belangen van inwoners, verenigingen en ondernemers in onze mooie gemeente. Lokaal Vitaal heeft een lijst met sterke kandidaten, een pragmatisch programma en een duidelijk onderscheidende campagne.

Fractie

Bart Dekker nummer 2 Lokaal Vitaal

Bart Dekker

Als trainer van de mini-pupillen en lid van de sponsorcommissie zet ik mij in voor voetbalvereniging Meervogels’31. Daarnaast ben ik maatschappelijk betrokken als ambassadeur tegen de eenzaamheid i.s.m. de stichting Welzijn.
Mariska Tauber nummer 4 Lokaal Vitaal

Mariska Tauber

Als geboren Haarlemse ben ik vanwege mijn werk in Castricum terechtgekomen. Daar waar het dorpse karakter voor mij nieuw was is dat juist datgene geworden wat mijn hart heeft gestolen.

Remco van Zelst nummer 3 Lokaal Vitaal

Remco van Zelst

In het dagelijks leven ben ik als zelfstandig ondernemer (ZZP) actief voor diverse opdrachtgevers op het gebied van Programma Management, Product Management en Informatie Management binnen diverse sectoren.
Lenie Kelder nummer 7 Lokaal Vitaal

Lenie Kelder

Wat betekent politiek voor mij, wat heb ik geleerd de afgelopen vier jaren? Dat ik lol heb in het vak raadslid, dat ik de doelstellingen in de gaten blijf houden en dat ik me blijf focussen op het resultaat.
Herman Sterken nummer 5 Lokaal Vitaal

Herman Sterken

Het is goed leven, werken en wonen in de dorpen van Castricum. De uitdaging is dit in de toekomst zo te houden. Dat is geen eenvoudige opgave.

Cees Hollenberg nummer 6 Lokaal Vitaal

Cees Hollenberg

Ik ben Cees Hollenberg 66 jaar en 40 jaar getrouwd met Mary. Wij hebben samen 3 zonen, een kleindochter en twee kleinzoons. Ik ben een geboren en getogen Akersloter. Ik ga in april officieel met pensioen. Ik heb vele banen gehad in het bedrijfsleven en het onderwijs. De laatste 5 jaar heb ik gewerkt bij Parlan in de jeugdzorg waar ik voornamelijk werkte met jonge statushouders. Ik heb heel veel hobby’s zoals tuinen en houden van schapen. Het duursporten is wat minder geworden. Nu wandel en fiets ik veel. Ik ben betrokken, sociaal, medelevend, toegankelijk, en heb een eigen mening en houd van humor.

Commissieleden

Bastiaan Uhl nummer 9 Lokaal Vitaal

Bastiaan Uhl

Acht jaar geleden voor het eerst echt betrokken bij de lokale politiek via Rob Schijf vanuit de GDB. In de eerste periode van vier jaar commissielid geweest en zo kennis gemaakt over wijze van besluitvorming binnen de gemeente.
Willem Laan nummer 8 Lokaal Vitaal

Liroy Jansen

Lokaal Vitaal staat voor mij voor échte betrokkenheid bij Akersloot, Bakkum, Castricum, Limmen en de Woude. Als lokale politieke partij is dit onze focus en willen we het beste voor onze mede-inwoners.

Willem Laan nummer 8 Lokaal Vitaal

Willem Laan

Al vanaf mijn vroege jeugd ben ik geïnteresseerd in politiek en gefascineerd in de processen die ertoe leiden, waarom besluiten soms genomen worden (de vraag die ik mij dan altijd stel is: Waarom? of Waarom nu??).

Contactformulier

 

Vul het contactformulier in en wij nemen spoedig contact op.

Liever iemand van ons aan de lijn? Bel ons dan op: 06 11 40 44 32

 

Volg ons via social media:

13 + 10 =