Roel Beems lijsttrekker nummer 1 Lokaal Vitaal

Roel Beems

Rugnummer: #1 Castricum

Kortgeleden zijn GDB en CKenG samengegaan tot Lokaal Vitaal. Eén grote, sterke partij die opkomt voor de belangen van inwoners, verenigingen en ondernemers in onze mooie gemeente. Lokaal Vitaal heeft een lijst met sterke kandidaten, een pragmatisch programma en een duidelijk onderscheidende campagne.

Ik ben er trots op aanvoerder te mogen zijn van dit unieke team! Mijn naam is Roel Beems, geboren en getogen Castricummer, ondernemer en actief voetballer, en ik maak al twaalf jaar deel uit van de gemeenteraad als fractievoorzitter van CKenG. In de nieuwe samenstelling kan Lokaal Vitaal nóg meer oppakken, aanpakken en doorpakken. Dat is niet voor niets de naam van ons verkiezingsprogramma. Er wordt namelijk te veel gepraat en te weinig besloten. Sommige dossiers slepen zich jaren voort. Wij willen daadkracht en praktische oplossingen!

Belangrijke thema’s voor Lokaal Vitaal zijn de realisatie van duizend nieuwe woningen, veilige straten en wijken, inwoners met een goede gezondheid en mooie dorpen met behoud of verbetering van voorzieningen. Dit willen wij bereiken zonder dat de lasten voor onze inwoners stijgen, want het leven is voor veel mensen al duur genoeg. Dus moet de BUCH-organisatie (onze grootste kostenpost) efficiënt gaan werken en willen wij gemeentelijk geld alleen doelmatig uitgeven.

Als geen andere partij is Lokaal Vitaal vertegenwoordigd in al onze dorpen: Akersloot, Bakkum, Castricum, Limmen en De Woude. Onze mensen staan dicht bij de inwoners: wij wonen er bijna naast, zijn lid van dezelfde sportclub en werken aan oplossingen voor uitdagingen waar iedereen in onze gemeente mee te maken heeft. Op Lokaal Vitaal kun je rekenen!