Remco van Zelst nummer 3 Lokaal Vitaal

Remco van Zelst

Rugnummer: #3 Limmen

Hallo mijn naam is Remco van Zelst. Ik ben 50 jaar en ik woon samen met mijn vrouw en drie kinderen (18, 18 en 14 jaar) in het prachtige dorp Limmen. In het dagelijks leven ben ik als zelfstandig ondernemer (ZZP) actief voor diverse opdrachtgevers op het gebied van Programma Management, Product Management en Informatie Management binnen diverse sectoren.

Mogelijk ben ik voor een aantal mensen een nieuw gezicht in de Castricumse politiek. Ik ben echter sinds 2005 al actief voor de lokale partij CkenG. Samen met o.a. Aart Leemhuis en Bert Meijer ben ik medeoprichter van deze partij. Binnen CkenG ben ik actief geweest als vice voorzitter, voorzitter en steun fractie-lid. Nu is het voor mij tijd om een meer politieke actieve rol te gaan vervullen. Ik ben daarom dan ook enorm trots dat ik op plek 3 van de kandidatenlijst van Lokaal Vitaal mag staan.

Lokaal Vitaal is de partij waar ik mij voor wil inzetten. Lokaal Vitaal (en zijn voorgangers GDB en CkenG) heeft zich geprofileerd als de partijen die zich inzet voor de inwoners en ondernemers en daar wil ik graag een actieve bijdrage aan leveren. Goed luisteren naar datgene wat er speelt en vervolgens Oppakken, Aanpakken en Doorpakken.

Graag wil ik mij de komende jaren bezighouden met de algemene onderwerpen als Recreatie & Toerisme (inclusief het strand), Sport en Bewegen, Verkeer en vervoer. Specifiek wil ik mij richten op thema’s die in Limmen leven, zoals: Realisatie dorpsplein voor de kerk, Realisatie van betaalbare woningen en daardoor ook een perspectief te kunnen bieden aan jongeren in Limmen om een huis te kunnen of huren of kopen in het dorp waar ze zo graag wonen. Het lokale karakter van Limmen moet behouden blijven en een sociale cohesie met de nieuwe inwoners van het dorp is daarbij van essentieel belang.

Er staan ons de komende jaren behoorlijk wat uitdagingen te wachten. Ik hoop dat ik namens U mijn steentje in de gemeenteraad mag bijdragen. Stem Lokaal Vitaal!