Lenie Kelder nummer 7 Lokaal Vitaal

Lenie Kelder

Rugnummer: #7 Castricum

Wat betekent politiek voor mij, wat heb ik geleerd de afgelopen vier jaren? Dat ik lol heb in het vak raadslid, dat ik de doelstellingen in de gaten blijf houden en dat ik me blijf focussen op het resultaat.

De afgelopen periode resulteerde in een nieuwe actualisatie van de parkeernormen, geen flex woningen op de Werf, wel op de Puikman, woningbouw op het Kooiplein, een supermarkt toezegging inclusief appartementen voor Bakkum en steeds weer de modulaire bouw onder de aandacht brengen bij goedkeuring van nieuwe bouwplannen.

Meedenken, benoemen en bemiddelen inzetten, wat voor mij als coach en hulpverlener absoluut geen moeite kost. Heb ik daar wat mee bereikt en blijf ik die woorden gebruiken de komende periode? Zeker wel, er zijn woorden bijgekomen zoals luisteren, veel communiceren, contacten leggen en samenwerken.

De komende jaren zal mijn aandacht gaan naar de zorgen die er zijn, mede aangericht door corona, oa eenzaamheid, inwoners in alle leeftijdscategorieën fysiek en geestelijk laten bewegen en aandacht voor gezonde voeding.

Plannen voorbereiden voor duizend woningen erbij de aankomende vier jaren, hoe te ontwikkelen? Door me richten op wat kan er wel. Dat vraagt om veel onderzoek – filteren – en perspectieven zien die kans van slagen hebben. Leren van het verleden en kijken naar de toekomst van onze mooie gemeente Castricum.

En ….. me blijven verwonderen.