Lokaal Vitaal

GDB & CKenG samen verder

Foto: Hans Boot

blijf op de hoogte

Dorpen

duizend Inwoners

Zetels laatste verkiezingen

procent inzet

Verkiezingsprogramma en kandidatenlijst Lokaal Vitaal vastgesteld

De leden van de nieuwe partij Lokaal Vitaal, voortgekomen uit het samengaan van GDB en CKenG, hebben het verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst vastgesteld. Het programma heet Oppakken, Aanpakken en Doorpakken. Lokaal Vitaal doet mee aan de verkiezingen voor de gemeenteraad op 14 tot 16 maart met meer dan 30 kandidaten.

Oppakken, Aanpakken en Doorpakken

Het verkiezingsprogramma is gebaseerd op de Piramide van Maslow. Deze Amerikaans psycholoog stelde in de jaren ’40 dat elk levend wezen dezelfde behoeftes nastreeft. Wanneer aan een behoefte is voldaan, schuift het mens of dier door naar een volgend niveau. Het begint met fysieke behoeftes als eten, drinken en slapen en bouwt zich op via zekerheid (woonruimte, gezondheid) naar sociale behoefte, erkenning en ontplooing.

In het programma van Lokaal Vitaal is daarom veel aandacht voor voldoende en betaalbare woningen, voor veiligheid, gehoord worden en participatie. De partij wil dat iedereen kan genieten van onze dorpen en zuinig is op de omgeving en het klimaat. Verder beschrijft het programma de actiepunten ten behoeve van sport, toerisme, ondernemers en onderwijs. Volg de link om het complete verkiezingsprogramma te bekijken!

“Deze zaken moeten de komende jaren gerealiseerd kunnen worden zonder dat de inwoners daar de rekening voor krijgen”, zegt Roel Beems, lijsttrekker van Lokaal Vitaal. “Het leven is op dit moment voor veel Nederlanders al duur genoeg. Wij vinden dat er politieke keuzes gemaakt moeten worden voor jongeren en senioren en dat de BUCH-organisatie efficiënt moet werken. Met zijn allen de handen uit de mouwen steken. Vandaar Oppakken, Aanpakken en Doorpakken!”     

Eerste Elftal

De kandidatenlijst van Lokaal Vitaal voor de komende gemeenteraadsverkiezingen bestaat uit meer dan 30 namen. De lijst vormt een goede afspiegeling van de verschillende dorpen en de diverse samenstelling van de bevolking. Als partij met een grote affiniteit tot sport is Lokaal Vitaal trots om een sterk Eerste Elftal te kunnen presenteren. 

Naast Roel Beems bestaat dit elftal uit Bart Dekker (2, Akersloot), Remco van Zelst (3, Limmen) en Mariska Tauber (4, Castricum). Herman Sterken, Cees Hollenberg, Lenie Kelder, Willem Laan, Bastiaan Uhl, Laura Bambaci en Fred Weda maken de elf compleet.

Volg de link om de volledige kandidatenlijst te bekijken!

 

Klavertje Vijf

Veel mensen weten dat een Klavertje Vier bijzonder is. De vier deelblaadjes van het klavertje hebben allen een eigen betekenis: het eerste deelblaadje staat voor hoop, het tweede voor vertrouwen, het derde voor liefde en het vierde voor geluk. Naar schatting zijn van alle klavertjes slechts één op de duizend tot tienduizend een Klavertje Vier.

Lokaal Vitaal heeft als symbool een Klavertje Vijf. Dat is nog zeldzamer. Het geeft het aantal dorpen weer binnen onze gemeente én betekent nog meer voorspoed dan een Klavertje Vier al te bieden heeft. Het vijfde deelblaadje staat wat ons betreft voor een goede toekomst van de gemeente Castricum.

Wil jij zelf je geluk kweken? Vraag dan een gratis klaverbolletje aan bij Lokaal Vitaal! Wij bezorgen dat keurig in een doosje bij je thuis. Stuur een mailtje naar samen@lokaalvitaal.nl of reageer via één van onze socials!

klavertje 4 cadeau bij lokaal vitaal

GDB en CKenG samen Lokaal Vitaal

De lokale partijen GDB en CKenG zullen in maart 2022 gezamenlijk als Lokaal Vitaal deelnemen aan de verkiezingen. De nieuwe partij heeft als symbool een klavertje vijf. Dat staat voor het aantal dorpen binnen onze gemeente én voor nog meer voorspoed dan een klavertje vier al te bieden heeft.

Volg ons op social media:

Mail naar samen@lokaalvitaal.nl
Bel voor meer informatie: 06 11 40 44 32
 

Aantal dagen tot de Gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Contactformulier

 

Vul het contactformulier in en wij nemen spoedig contact op.

Liever iemand van ons aan de lijn? Bel ons dan op: 06 11 40 44 32

 

Volg ons via social media:

1 + 13 =