Raadsleden

Raadsleden

in volgorde van de verkiezingsuitslag
Roel Beems lijsttrekker nummer 1 Lokaal Vitaal

Roel Beems

Nummer: #1

Kortgeleden zij GDB en CKenG samengegaan tot Lokaal Vitaal. Eén grote, sterke partij die opkomt voor de belangen van inwoners, verenigingen en ondernemers in onze mooie gemeente. Lokaal Vitaal heeft een lijst met sterke kandidaten, een pragmatisch programma en een duidelijk onderscheidende campagne.

Mariska Tauber nummer 4 Lokaal Vitaal

Mariska Tauber

Nummer: #2

Als geboren Haarlemse ben ik vanwege mijn werk in Castricum terechtgekomen. Daar waar het dorpse karakter voor mij nieuw was is dat juist datgene geworden wat mijn hart heeft gestolen.

Bart Dekker nummer 2 Lokaal Vitaal

Bart Dekker

Nummer: #3

Als trainer van de mini-pupillen en lid van de sponsorcommissie zet ik mij in voor voetbalvereniging Meervogels’31. Daarnaast ben ik maatschappelijk betrokken als ambassadeur tegen de eenzaamheid i.s.m. de stichting Welzijn.
Remco van Zelst nummer 3 Lokaal Vitaal

Remco van Zelst

Nummer: #4

In het dagelijks leven ben ik als zelfstandig ondernemer (ZZP) actief voor diverse opdrachtgevers op het gebied van Programma Management, Product Management en Informatie Management binnen diverse sectoren.
Lenie Kelder nummer 7 Lokaal Vitaal

Lenie Kelder

Nummer: #5

Wat betekent politiek voor mij, wat heb ik geleerd de afgelopen vier jaren? Dat ik lol heb in het vak raadslid, dat ik de doelstellingen in de gaten blijf houden en dat ik me blijf focussen op het resultaat.
Herman Sterken nummer 5 Lokaal Vitaal

Herman Sterken

Nummer: #6

Het is goed leven, werken en wonen in de dorpen van Castricum. De uitdaging is dit in de toekomst zo te houden. Dat is geen eenvoudige opgave.

(Kandidaat-)commissieleden

Willem Laan nummer 8 Lokaal Vitaal

Willem Laan

Nummer: #7

Al vanaf mijn vroege jeugd ben ik geïnteresseerd in politiek en gefascineerd in de processen die ertoe leiden, waarom besluiten soms genomen worden (de vraag die ik mij dan altijd stel is: Waarom? of Waarom nu??).
Bastiaan Uhl nummer 9 Lokaal Vitaal

Bastiaan Uhl

Nummer: #8

Acht jaar geleden voor het eerst echt betrokken bij de lokale politiek via Rob Schijf vanuit de GDB. In de eerste periode van vier jaar commissielid geweest en zo kennis gemaakt over wijze van besluitvorming binnen de gemeente.
Laura Bambaci nummer 10 Lokaal Vitaal

Laura Bambaci

Nummer: #9

Met mijn 24 jaar ben ik de jongste van het team van Lokaal Vitaal, nummer 10 op de lijst. Geen voetballer maar wel een hockeyer. Als onderdeel van een sportteam realiseer je je dat iedereen even belangrijk is en dat je het samen doet.

Contactformulier

 

Vul het contactformulier in en wij nemen spoedig contact op.

Liever iemand van ons aan de lijn? Bel ons dan op: 06 11 40 44 32

 

Volg ons via social media:

10 + 4 =